zondag 11 juni 2017

Dag 3 - Porto Maurizio

Vanochtend met een zwaar hoofd Genova achter ons gelaten en naar het westen gereden, naar Porto Maurizio een klein middeleeuws dorpje aan de zee.
Arny heeft een prachtige Bed & Breakfast gevonden met een fantastisch dakterras. Het is een oude villa aan het water, met een grote tuin en zeezicht! We hebben van de eigenaar een upgrade gekregen naar het appartementje op de bovenste verdieping. Eigen keukentje, woonkamer, slaapkamer en een luxe badkamer. Plus het al eerder genoemde dakterras. Tja... vervolgens kreeg je 'n tip voor een super restaurant waar je heerlijke verse vis kunt eten... Yep, doen we! Schijnt dat Jimi Hendrix er ooit ook gegeten heeft...Het bewijs, Jimi heeft er ooit gegeten!

Caro heeft haar enkel daarna wat rust gegund en Arny is het dorpje gaan verkennen, op zoek naar een supermarkt of wijnboer. Helaas was het zondag en alles is hier tussen 13 en 16 uur gesloten. Het werd dus 2x een fikse wandeling van zo'n 3 km naar de supermarkt en terug. En op de terugweg ook nog met een zware tas vol met water, wijn, bier en meer. De arme man zag er niet uit toen hij terug kwam, helemaal nat bezweet en armen als popeye van het sjouwen! Geen opmerkingen:

Een reactie posten