woensdag 28 juni 2017

Dag 18, 19 en 20 - Lerici / Tellaro

Altijd fijn om na de 4 dagen Surfer Joe Summer Festival even bij te komen in een luxe hotelletje met prive strand. Vorig jaar zaten we honder meter verder op in een hotel in een klein baaitje, met een prachtig strand. We kwamen er echter toen achter dat het zeewater hier niet altijd even schoon is. Helaas was het probleem met de riolering ook dit jaar niet opgelost, tijdens onze tweede nacht bleek de rioleringsbuis weer eens gebarsten en spoelde s'morgens niet al te frisse zaken aan op het strand!Goede keus dus om een iets duurder hotel te nemen met een mooiere kamer, inclusief balkon met uitzicht en vooral een prachtig zwembad!
Het hotel heeft ook een erg goed restaurant en een hele gezellige cocktailbar. Kortom ideaal om even goed bij te komen van al het muzikale geweld van de afgelopen dagen. De geplande wandelingen naar Lerici en Tellaro hebben we dan ook maar uitgesteld naar volgend jaar, hebben we dan ook weer wat te doen! Morgenvroeg vliegen we weer terug naar Keulen en zit de vakantie er weer op!


Beetje vreemd is het wel, ze hebben hier speciale biertjes genoemd naar de dorpen van Cinque Terre, maar in de Cinque Terre kun je ze niet krijgen! Wel errrrg lekkerrrrr!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten